Fundraising

De tocht van Johan begon eigenlijk al in 2011, toen bij Pieter de diagnose van kanker gesteld werd. Hij nam zich voor om “iets zots” te doen als hij zijn zoon nog bij zich had na 5 jaar. Wat begon als iets “zots”, bleek lang niet zo’n gek idee. Het kon al snel op veel steun rekenen vanuit zijn omgeving – daaruit is het idee van de looptocht naar Compostela ontstaan, een idee dat uiteindelijk uitgroeide tot Post voor Compostela.

Intussen loopt Johan niet alleen voor Pieter, maar voor álle mensen die op één of andere manier geconfronteerd worden met kanker. Om hen nog beter te ondersteunen, wil hij ook geld inzamelen voor het Leuvens kankerinstituut, het LKI. Het LKI verenigt onderzoekers, artsen en zorgverleners die zich aan KU Leuven en UZ Leuven inzetten voor mensen die vechten tegen kanker. Als ondervoorzitter en kankeronderzoeker is Johan een van de drijvende krachten in het LKI. Meer informatie vindt u hier.

post

Hoe sponsoren of steunen?

  • Koop een kilometer van de route naar Compostela

Geef Johan een duwtje in de rug en sponsor zijn looptocht door een kilometer van zijn route naar Compostela aan te kopen. Kies zelf welk bedrag je voor een kilometer wil geven, we zijn blij met elke bijdrage! Schenk hier een kilometer.

  • Steun de tocht als goed doel van feest of je eigen actie

Wil je ter gelegenheid van een familiefeest of evenement een ‘goed doel’ (laten) steunen, dan stellen wij ons graag kandidaat. Zelf een actie opzetten voor Post voor Compostela kan natuurlijk ook. Als je dat wenst, kunnen we advies geven of infomateriaal bezorgen. Contacteer ons op: 016 34 17 17 of info@post-voor-compostela.be.

  • Word sponsor

We zijn blij met alle extra steun, zowel van privé-personen als van bedrijven, en horen graag hoe we kunnen samenwerken. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op: 016 34 17 17 of info@post-voor-compostela.be.

  • Steun het LKI met een vrije bijdrage

Stort een bijdrage via overschrijving op rekeningnummer BE45 7340 1941 7789 van de KU Leuven, met mededeling 400/0014/43420. De KU Leuven reikt fiscale attesten uit voor giften vanaf 40 euro.

 

Dankjewel voor de aanmoediging en de steun!