Hieronder volgt een overzicht van lopende steunacties en persoonlijke initiatieven voor Post voor Compostela:
 

Verkoop van cursusblokken met lopertje: 
ACCO Leuven (Maria-Theresiastraat 2-4, Leuven) en Kortrijk (Campus Kulak, E. Sabbelaan, Kortrijk)

Verkoop van cursusblokken en draagtasjes met lopertje:
Leuvens kankerinstituut (Gasthuisberg, hoofdingang ziekenhuis, gele pijl, 2de verdieping) en Departement Oncologie (campus Gasthuisberg, onderzoeksgebouw O&N 1, 6de verdieping)

Apotheek Daenen, Steenweg op Gelrode 46 te 3110 Rotselaar heeft een rospot gezet waarin de klanten hun wisselgeld kunnen doneren voor Post voor Compostela. Je kan er ook cursusblokken en draagtasjes met lopertje kopen.

Bij broodjeszaak Het Heikantje, Steenweg op Gelrode 10 te 3110 Rotselaar kan je tot eind september terecht voor een lekker broodje Compostela, een Compostela-burger of een Crocque Compostela. Telkens gaat hiervan 1 euro naar Post voor Compostela.

Chiro Wezemaal koos Post voor Compostela als goed doel bij de jaarlijkse bivak. De oudsten reden met de fiets naar hun kamp in Chiny en laten hen per kilometer sponsoren door familie en vrienden. Bij de start van het kamp kon je cursusblokken en draagtasjes met lopertje kopen en de opbrengst van de consumpties ging naar onze actie. Een mooi gebaar van de leeftijdsgenoten van Stijn en Pieter.

Op 4, 5 en 6 augustus steunde Hellichtkermis in Rotselaar Post voor Compostela. Je kon er cursusblokken en draagtasjes met lopertje kopen. Er stond ook een rode bus voor boodschapjes en giften.

College Hagelstein van Sint-Katelijne-Waver steunde de Post voor Compostela-actie met 3000 euro. Veel dank aan coördinator Rudi Gysegom, de leerkrachten, leerlingen en hun ouders.

Lieven Thorrez vroeg de gasten van zijn verjaardagsfeest om de Post voor Compostela-actie te steunen, in plaats van verjaardagsgeschenken te geven. Zijn oproep bracht 600 euro op!

De vzw Buiten-Gewoon-Sporten organiseerde tijdens het laatste weekend van augustus in Turnhout het 3de Kempisch kampioenschap pagschieten, een Limburgse volkssport. Dit kampioenschap is een memorial voor Karl Van Mierlo, een aan kanker overleden vriend. De organisatie wil de opbrengst dan ook schenken aan een goed doel dat de strijd tegen kanker aangaat. Dit jaar steunden ze Post voor Compostela.