Lopen voor Pieter én voor het LKI

Johan loopt niet alleen voor Pieter, maar voor álle mensen die op de één of andere manier geconfronteerd worden met kanker. Zij mogen brieven in zijn rugzak stoppen, hij draagt ze mee naar Compostela.

Om hen nog beter te ondersteunen, wil hij tegelijk geld inzamelen voor het Leuvens kankerinstituut, het LKI. In het LKI bundelen wetenschappers, artsen en zorgverleners hun krachten in de strijd tegen kanker. Als ondervoorzitter en kankeronderzoeker is Johan een van de drijvende krachten in het LKI. Meer informatie vind je hier.

post

Steun Johan tijdens zijn tocht

  • Koop een kilometer van de route naar Compostela

Geef Johan een duwtje in de rug en sponsor zijn looptocht door een kilometer van zijn route naar Compostela aan te kopen. Kies zelf welk bedrag je voor een kilometer wil geven, we zijn blij met elke bijdrage! Schenk hier een kilometer of schrijf een bedrag over op rekeningnummer BE45 7340 1941 7789 van de KU Leuven, met mededeling 400/0014/43420.

De KU Leuven reikt fiscale attesten uit voor giften vanaf 40 euro.

  • Steun de tocht als goed doel van feest of je eigen actie

Wil je ter gelegenheid van een familiefeest of evenement een ‘goed doel’ (laten) steunen, dan stellen wij ons graag kandidaat. Zelf een actie opzetten voor Post voor Compostela kan natuurlijk ook. Als je dat wenst, kunnen we advies geven of infomateriaal bezorgen. Contacteer ons op: 016 34 17 17 of info@post-voor-compostela.be.

  • Word sponsor

We zijn blij met alle extra steun, zowel van privé-personen als van bedrijven, en horen graag hoe we kunnen samenwerken. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op: 016 34 17 17 of info@post-voor-compostela.be.

Steun ons project ook na de tocht met een vrije bijdrage

Stort een bijdrage via overschrijving op rekeningnummer BE45 7340 1941 7789 van de KU Leuven, met mededeling 400/0014/43420.

De KU Leuven reikt fiscale attesten uit voor giften vanaf 40 euro.