Fiets of loop mee

johan tripJohan zal lang onderweg zijn en moet een grote afstand overbruggen. Wil je hem al fietsend of lopend een eindje vergezellen zodat hij zijn tocht niet helemaal alleen moet afleggen? Dat kan! 

Johan begint zijn tocht aan de ingang van UZ Leuven Gasthuisberg. Omwille van de grote belangstelling, en omdat we iedereen bij de start van de tocht willen betrekken, komen we maandag 21 augustus omstreeks 10u samen op de Grote Markt in Leuven, waar we samen met de burgemeester en rector Johan zullen uitzwaaien. Hij maakt er tijd voor een kort afscheid voor hij zijn weg vervolgt richting Hoegaarden.

Lopers en fietsers die hem op de openingsetappe willen vergezellen, kunnen onder politiebegeleiding mee vertrekken van aan het stadhuis. Er is politiebegeleiding voorzien tot op de Philipssite. De politie verzoekt medelopers en sympathisanten om hun auto daar te parkeren. We willen ook het stadsbestuur en de politie bedanken voor de hulp bij het coördineren van onze start!

Wie graag in het buitenland een eindje met hem meeloopt, of meefietst, kan contact opnemen met het team:

Leuvens kankerinstituut, Post voor Compostela, tel. 016 34 17 17, info@post-voor-compostela.be.

Wie de laatste 100 km loopt, of de laatste 200 km fietst, kan bovendien een mooi aandenken krijgen van het Vlaams Compostelagenootschap. Meer informatie hierover vind je hier.